Köper konstiga saker på E-bay…

…baddräkt med ben och korsad rygg. Hmmmm…saker jag INTE trodde att jag skulle handla.

Fastnade för Speedos Myrtle, provade den i butik häromdagen och tyckte den var så himla fin. Inte alls någon supersportig modell men svart och utan krumelurer, satt sjukt bra och kommer att bli kanon inför höstens strapatser i vatten. Googlar även crawlteknik och blir för varje dag lite coolare med sjöbotten. I veckan ska min nya cykel komma, om Canyon håller leveranstid. Det här är så spännande! Att lära sig nya saker är fantastiskt, jag älskar det!

Nu mot skogen, ska tömma däcken på så mycket luft jag törs och köra några varv på Nais-milen. Det blir fint det!

0
Warning: printf(): Too few arguments in /storage/content/97/174097/elnadahlstrand.se/public_html/wp-content/themes/overflow/comments.php on line 34

Kommentera gärna, då blir jag glad!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Du gillar säkert också