Gårdagens kanonpass

I går blev det skog. Älskar att tömma däcken sådär så det nästan, nästan slår igenom till fälgen och man bara rinner över rötterna. Trampade iväg till Nais-spåren, det finns tre fantastiska terrängspår i anslutning till Svärtinge. Det känns enormt lyxigt att ha så bra cykling nära. Började med att köra milen från Svärtinge till Bergkulla, där körde jag ett varv på 3,5km och ett varv på 5km innan jag fortsatte milen. Efter allt regn fanns en del rejäla blöthål och det blev snabbt riktigt skitigt och kul. Gjorde två fantastiskt idiotiska tabbar som involverade knän. Drog ena knäet in i muttrarna till styrstammen, hade glömt att dra åt spd-pedalerna efter att Martin lånade cykeln så foten lossnade i trixig uppförsbacke. Dessutom lyckades jag med det utomordentligt obegåvade tilltaget att köra in taggarna på stora klingan rakt in i det andra knäet. Plåster på det! Kom hem lerig, blodig, svettig och äcklig, men lycklig och med en mosad kantarell i bakfickan. Bra pass!

0

Kommentera gärna, då blir jag glad!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Du gillar säkert också