ML 12h 2011

Det där med race reports är inte min grej riktigt. Men här är en: 12 timmars intervallcykling = roligt. Hade en skitdag rent fysiskt, slarvat med saker som mat och sömn som just nu är absolut livsviktiga annars säger kroppskrället ifrån direkt. Mitt snabbaste varv var mitt första, som jag även körde med en frambroms som låg på. Flyt fick jag på andra varvet, men såklart blev det punka, och benen stelnade totalt för att inte infinna sig ens i närheten av någon form av flyt. Inget pangpang där inte. Bara genomslag. Benny och Jonas körde kanon och vi slutade på en trettonde plats. Helt okej.

Här har jag lånat bilden som är tagen av Per Månsson. Tackar för bildbeviset!

0

Kommentera gärna, då blir jag glad!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Du gillar säkert också