Slapparsöndag

Har tvingat mig själv till det svåraste av allt svårt idag. Vila även om man inte är sjuk eller trött. Två pass igår som frestade på knäet en aning, och som faktiskt ansträngde benen rejält – då är vila och lite aktiv återhämtning på sin plats även om jag var tokigt sugen på att panga iväg på ett aplångt distanspass. Jag har varit sjuk, jag är skadad, jag måste ta det lugnt. Svårt men nödvändigt.

20120205-213935.jpg

Twitterhumor. Hashtag långfärdsskridskor.


20120205-214050.jpg

Isjakt. Såg den på nära håll – riktigt vackert hantverk i trä. Blev så sugen, skulle vilja prova någon gång.


20120205-214148.jpg

Rosa mössa. Röd jacka. Orange detalj på byxorna. Hej jag jobbar med design? Måste tänka om här…

0
2 comments
  1. Vi köpte Lundhags, sådan som är gjorda för att fästa på vandringskängor. Det funkar finfint för turåkning, men vill man få upp pulsen lite ska man nog satsa på pjäxor och bindningar!

Kommentera gärna, då blir jag glad!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

You May Also Like