SubXX-kläderna är här!

Äntligen! SubXX-tjejerna runt om i Sverige har fått sina kläder. Nu händer det snygga saker på vägarna vill jag lova. Jag har varit sjukt nervös – tänk om det inte skulle bli bra? Vi har tagit fram logotyp, webbplats och fixat design av kläder. De första två lätt som en plätt – det är ju det vi gör varenda dag; men det senare – kläder; lite mer utmaning eftersom det var första gången vi gjorde det. Men det blev ju bra, och nu kan vi tänka kläder också! Trycket blev en aning ljusare än jag tänkt mig, mer toning mot vitt än i min originalfil – men jag är ändå väldigt nöjd.

Sextio snabba tjejer kommer att se grymt snygga ut, även om att se snygg ut är en bisak; ingen har väl blivit snabb av att se bra ut, men nu kan jag iallafall fokusera på att vara nervös över att inte vara tillräckligt bra tränad istället för hur kläderna ska se ut. Och igår, när jag fick dem, var jag så glad att jag knappt kunde stå still framför kameran när maken gjorde ett tappert porträtteringsförsök. Svart Karin har lite bättre bilder än mitt studsiga kollage ifall ni vill spana!

Det lär ju inte bli premiär i helgen eftersom påskvädret är ganska skruttigt. Misstänker att de flesta av helgens pass blir mtb – skog är roligt även när det är blött, det är inte landsväg!

0

Kommentera gärna, då blir jag glad!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

You May Also Like