En tidig endorfinkick

Styrketränade med Tobbe i morse – men tog väl i vanlig ordning inga skojiga bilder. Mage, rygg, lite armar och axlar – stark i det mesta förutom armarna som mest pysslar med mjölksyrakinkande. Benen fick vila – de behövde det efter helgens långa pass, även om jag egentligen tänkt cykelpendla idag. Orkade inte riktigt forcera fram självdisciplinen att sätta mig på cykeln tidigt nog för att vara på plats vid 07.30. Var dock kalaspigg och endorfinhög när jag kom till jobbet; att lyfta lite skrot på morgonen är grymt! Att lyfta skrot med Tobbe är dubbelgrymt – han är ju proffs så det blir ju riktigt bra och genomtänkta övningar. Dessutom tycker jag att det är kul att jag börjar känna mig lite mer bekväm bland vikter och hantlar – har alltid tyckt att det är lite småjobbigt att hålla på att jiddra med och försöka hålla reda på alla prylar. Men nu är det kul!

Elna - Stadium Arena

I brist på skojiga bilder finns ju den här fina bilden tagen av Peter Holgersson på Runpix i vintras när vi var på Stadium Arena och körde. Tycker den är himla häftig – coolt att löparbanan reflekteras i XKrossbrillorna och det syns att jag tycker att det är skitjobbigt!

0

Kommentera gärna, då blir jag glad!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Du gillar säkert också