Uppladdning!

Har varit hemma och laddat med att knappt lyfta ett finger idag. Haft ringt några jobbsamtal och haft diklofenakont i magen, struttat runt i trädgården och luktat på blommorna, oljat in musklerna i samband med  tvätt av toksmutsig kedja i kombination med utjämning av den lilla yttepyttiga fjuttcykelsolbränna man lyckats skaffa sig under de sammanlagt mycket få soltimmar våren och försommaren bjussat på.

Hade väl tänkt börja packa lite och fundera på vad som ska med till Motala men gör väl i vanlig ordning allt sånt där i sista minuten eftersom panik blir bäst när man toppar den med lite stress. Vätternveckan är här och SubXX Team Naturelle är med överallt – det här är så overkligt kul!

Lyssna gärna på mina fina lagkamrater i Göteborg som pratar cykel i P4. De bjuder på den absolut bästa beskrivningen av cykling jag någonsin hört; att det gör att man blir bubblig i hela kroppen för det är så roligt. Så sant!

Trodde jag fått bort allt, men icke – lite skit kvar! Det är viktigt att man är snygg…

Lukta på blommorna. Akta sig för bina.

0

Kommentera gärna, då blir jag glad!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

You May Also Like