Plötsligt är allt nästan som vanligt igen…

…bortsett från att jag har fått mail från människor jag inte känner som undrar hur jag la upp min Vätternträning. Bortsett från att människor omkring mig som inte vanligtvis är så värst intresserade av cykel gratulerar till fin tid och undrar hur det var. Frågar om teamet, vilka tjejer som var med, om hur det funkar med klungkörning, vad vi hade för snitthastighet, om hur man klär sig och såklart – om man får ont i rumpan. SubXX Team Naturelle har blivit ett välkänt varumärke inom cykelsverige, och jag tror vi redan uppfyllt ett av våra mål: att inspirera andra tjejer att leta sig ut från spinningsalarna och upp på cykeln. Jag blir glad och rörd hela tiden, vilken grej vi har gjort, vad häftigt det var, vilka efterdyningar det fått – vilket härligt engagemang. Vill helst av allt bara gruppkrama varenda en som nyfiket frågat någonting eller hejat på!

Bortsett från en miljar positiva vibbar och känslostormar är allt nästan som vanligt igen. Brände av en tävling i tåhävningar under tisdagsstyrketräningen med Tobbe igår och idag ska jag ut och smutsa ner mig en sväng på mtb (äntligen), städa, jobba och fixa och umgås.

På Maria och Kalles härliga blogg www.simmacyklaspring.bloggplatsen.se hittade jag en lagbild där jag kom med, raden längst ned till vänster, nykissad och glad!

0

Kommentera gärna, då blir jag glad!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Du gillar säkert också