Rullator kanske vore något?

Vaknade som väntat med träningsvärken från [varm och otrevlig plats bebodd av röd varelse med horn]. Varenda liten muskelfiber i mina ben ömmar och värker. Skulle behöva en rullator och en personlig assistent. Men distanspass körs ju med fördel med slitna ben så jag krånglade mig i finkläderna, gjorde en peppig grimasch i spegeln och stack ut och rullade genom ljuvlig högsommar och förmiddagssol. Plötsligt är den här – sommaren; och med den doften av nyslaget hö, blommande diken och svalor som visslar förbi. Fantastiskt! Blev en timme kortare än planerat, det känns att mina veklingar till knän tog stryk av belastningen i går och kanske behöver ta det lite lugnt, två timmar fick räcka. Nu ska jag göra bland det tråkigaste jag vet, skriva offert, och sedan blir det finbesök från Tyskland! Grill och bad och häng. Gillar’t, även om jag kommer att stappla runt som en gammal tant resten av dagen.

Fulpeppa sig själv lite?

Rykande hjälm?

Asfaltscykel

Titta! Småskaligheten finns kvar; nostalgi!

Icke instagrammad bild på en favvoväg!

0

Kommentera gärna, då blir jag glad!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Du gillar säkert också