Kessiakoffinspiration – ritar prickar!

Jag har inte ritat någonting över huvud taget på månader. Inte minsta lilla streck vare sig för kunder eller för egen del. Men så plötsligt – Fredrik Kessiakoff vinner en bergströja i Tour de France och jag har som tur är en förkylning som höll mig hemma i soffan så jag såg nästan hela etappen. Sedan kommer Åsa på den briljanta idén att alla som har en borde ta en profilbild i prickig tröja och Christer föreslår att man taggar den med Kessiakoff. Underbart ju! Jag har ingen prickig bergströja men penna och papper fanns ju och plötsligt satt jag minsann och pulade ihop en ny illustration med en gammal som grund – bara för skojs skull – för första gången på evigheter. Inget mästerverk men ändå väldigt roligt att lägga några minuter på att göra något bara för skojs skull. Snart dags att illustrera åt kund så det är lika bra att mjuka upp ringrostiga fingrar!

1

Kommentera gärna, då blir jag glad!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

You May Also Like