Surgubbar!

Förkyld, förkyld, förkyld. I morgon firar jag och min förkylning en hel vecka tillsammans. Jubileumshosta, hipp, hipp hurra! Ska skåla i honungsvatten och borsta bort ett veckotjockt dammlager från cyklar och rensa skorna från spindelnät och vara på mitt allra bästa humör fastän jag inte kan träna. Det blir kul.

Idag har jag tappat rösten lite mer än planerat, Kessiakoff körde hem en bergströja och då försökte jag skrika litegrann. Sedan dömdes den bort, då försökte jag igen. Sedan fick han tillbaks den och då försöktes det tjoas en gång till. Därefter blev det parseltounge hela kvällen – men att väsa är ju lite jazzigt och coolt så det fick gå bra. Invigde nytt block och ny version av favvopennan och brände av några analoga tweets och sura gubbar. Typiskt kul.

 

 

0

Kommentera gärna, då blir jag glad!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Du gillar säkert också