Jag är alldeles för söt!

Kesella & bär

En klick kesella, lite vanilj (riktigt ekologiskt vaniljpulver, inte fejkvaniljsocker eller vanillin). Havtorn, hallon, lite banan och en kvist mynta. Riktigt gott när man blir sugen – och inget extra socker behövs!

Det är dags för en fight mot sockret. Antingen äter jag väldigt mycket sötsaker – eller ingenting. Något mellanting funkar tyvärr inte på mig. Mycket sötsaker påverkar mitt humör – jag blir lite kinkig och smågnällig – ni vet; det där som man lite slarvigt kallar lågt blodsocker som gör kvinnor urgriniga. Nu är det dags för sockerdetox – inget tillsatt socker, inget artificellt socker (äter jag inte vanligtvis heller visserligen), inga bröd med sirap i, helst ingen pasta (perfekt – jag är inte så förtjust i pasta ändå). Undantagen är såklart frukt och bär – nyttigt, gott och vackert, vore idiotiskt att inte äta mycket sådant. Ingen sportdryck i flaskorna på träning och hemgjorda energikakor på långpass. (Det är en hel del socker och sirap i kakorna – men när kroppen jobbar behövs det ju). Nu kör vi, nu ska jag bli mindre söt igen!

Igår blev det vila igen. Hade tänkt bränna av ett corepass men kroppen bad vänligt men bestämt om vila. Det blev en lång kvällspromenad längs med stranden och ett spinningpass i soffan istället. Nya starka tag idag!

Kvällspromenad i solnedgången

Spanar på solnedgången över Glan.

Ett spinningpass i soffan!

Spinningpass med Pixel

0
  1. Heja dej! Det är en jättesvår balans det där. Antingen äter jag för mycket socker eller hellre, inget alls.
    Vad coolt att du fixat en Stravalogg till höger! Det ska jag också försöka härma.

  2. Tyckte det var coolt med Stravaloggen – lite tight i marginalerna men ändå kul. Hoppas ju på att vi ska få fler tjejer till Strava – jag har alla QOMs i Norrköping, lite väl lätt fixat när ingen annan använder det.
    Sockret är hopplöst. Jag är detoxad nu – men efter loppet på lördag lär det vara kört igen 😉

  3. Ja man kan ju hoppas att det inspirerar! I Stockholm är vi ett antal brudar på några av segmenten, men inga alls att jämföra med killarna.
    Lycka till i helgen!

Kommentera gärna, då blir jag glad!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Du gillar säkert också