Slutfix: Cykelvasan

Mia & jag genrepar inför Cykelvasan!

Tiden går fort när man har roligt, i morgon är det äntligen dags. Har haft vansinnigt roligt på mtb idag – hela förmiddagen åkte vi runt på spännande stigar. Missade sprinten i eftermiddags till förmån för våffla och kort fjällvandring med mamma och hennes Christer. Mental uppladdning! Nu är det bara lite slutfinish och nervositet kvar. Jag känner mig övertygad om att vi kommer att kunna köra under fyra timmar. Och blir lite förskräckt – när jag är så säker blir det ju sjukt tråkigt om vi inte grejar det. Men ändå – jag är säker. Nu åker vi – bara lite slutfix kvar!

Jag har nummer 3040, är dressad i IKHP-kläder och kommer att hålla krampaktigt och nervöst i styret på en knallgul Bianchi och har sällskap med Mia som kör i CK Hymer-stass och har en svart-vit Scott. Vi startar 9.30, fålla nummer 8. Ser ni oss, säg gärna hej eller heja – är ju såklart nyfiken på vilka av er som kör Cykelvasan. (Själv är jag egentligen rätt blyg men blir kalasglad när någon säger hej!)

Grejer jag gör på kvällen innan långlopp:

  • Nålar nummerlapp på tröjan
  • Sätter fast nummerlapp på cykeln
  • Lägger fram kläderna
  • Blandar sportdryck och ställer flaskorna i kylen över natten
  • Ser till att jag har batteri i pulsklockan
  • Packar ombyte
  • Justerar sadelhöjden fyrtiotusenmiljarder gånger
  • Kollar igenom så jag har all energi jag behöver och om ngn av förpackningarna behöver öppnas lite
  • Försöker komma ihåg praktiska saker som att ha en tom plastpåse med mig till skitiga kläder
  • Är nervös

Vi syns i morgon – många lyckosparkar till alla er som kör!

 

0

Kommentera gärna, då blir jag glad!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

You May Also Like