Kom jag på det NU? Suck.

Ibland är jag ute sådär fantastiskt irriterande i sista sekunden. Som nu tillexempel. Vi ska köra distanspass i Kolmårdsskog med samling om en timme och tjugo minuter. NU kommer jag på att jag inte vet vart sjutton mina varma handskar är, att jag inte har några vinterskor att stoppa ned tårna i och att samtliga vintertights faktiskt åkt i soptunnan eftersom de var sunkiga eller utslitna. Jahopp. Jag får trolla med sommarutstyrseln helt enkelt och sedan blir det väl till att slösurfa vinterprylar. Blir väl rätt trött på mig själv (förmildrande omskrivning för vad-i-helvete-tänkte-jag-med) – att det plötsligt en dag i slutet oktober skulle behövas lite varma kläder är ju inte direkt någon svår vetenskap att förutse.

0

Kommentera gärna, då blir jag glad!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Du gillar säkert också