En dag som idag som idag…

…skulle man haft ett inlägg i arkiven och posta så att ni tror att jag är värsta bloggmaskinen som pumpar ur mig käcka inlägg varje dag, oavsett dagsform. Men nej. Jag är trött. Inte så konstigt – skrapade ju ihop en herrans massa timmar på cykel och skridskor i helgen – jag behövde lite vila. I morgon blir det planka. Kanske morgonplanka om det vill sig väl – tycker det är kul att det är så många som hakat på trenden!

 

0
2 comments
  1. Och med stor överskrift också skrivit att detta är ett tidsinställt inlägg, som de där stora småbloggtjejerna gör, med mån fräsig outfitbild. Eller inte.

    Lycka till med plankan i morrn!, jag måste nog börja träna planka och inte bara försöka stå så länge jag kan.
    Att det är, en bra trend, undrar vad du utmanar med nästa gång;)?

Kommentera gärna, då blir jag glad!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

You May Also Like