Jag hjärtar jobbiga helger!

Äntligen fredag. Mastodontvecka av den omtumlande men mycket bra sorten läggs till arkivet och nu är det fokus på guldkanterna här i livet. En ledig fredag med sovmorgon, snart några timmars styrketräning med allra bästa sällskap och i skrivande stund, när jag sitter i soffan med en katt i knäet, faller snön utanför. Helgen har potential att innehålla både långpass på cykel och lite krigande med att hitta tekniken i längdspåren (men måste förbi sportaffär och köpa nya brallor, mina gamla skid- och vintercykelbrallor är nu officiellt söndercyklade och klarar inte en lagning till. Håller tummen för bra reaställ). Jag hjärtar helger, älskar att koppla av med puls, svett och långa pass med fina träningsvänner!

Bild från fin dag med mamma i IKHP-spåren under mellandagarna. Jag kör på hennes fina racingskidor just nu – en skida som kräver teknik (något jag saknar), det går liksom inte att lalla runt och slarva, men jag ser det som en utmaning, jag ska lära mig detta! Spexa med skidor - foto BrittMarie Swärd

 

 

0

Kommentera gärna, då blir jag glad!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

You May Also Like