Och där sket det sig!

Nyårslöftet sket sig just. Packa övernattningsväska mitt i natten, sova för lite, gå upp kvart över sex och passa en buss klockan sju. Jag är ett litet morgonvrak som visserligen hann med bussen men som bara har en kopp kaffe i magen. Hallå, vad hände med nyårslöftet? Sova ordentligt och äta ordentligt – fail! Det blir en repa in på butiken vid stationen om jag hinner mellan anslutningarna. Är ni nyfikna är jag för övrigt på väg mot Jönköping för att träffa kunder idag, och min nya cykliga bekantskap Sara i morgon. Mer om det kommer!

0
  1. Ett nyårslöfte är inte ett löfte om att man VARJE dag skall göra på ett annat sätt utan ett löfte om en “förändring”! Har du tänkt på att få i dig bra saker och antagligen större delen av denna tid gjort det så är du ju mitt i löftet. Blir det dock inte så vissa enstaka dagar i veckan så är det ju bara “livet” som kommer och knackar på. Händer detta dock nästan jämnt så har ju ingen förändring skett men i ditt fall är det ju inte fallet !!! lycka till och var inte så hård mot dig själv!! Kram

Kommentera gärna, då blir jag glad!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Du gillar säkert också