Tack hjälmen!

Om jag inte hade haft hjälm på mig när jag drog omkull i Yxbacken i går hade jag nog haft mer än bara ont i rygg och nacke. Slog i huvudet ordentligt – hade säkerligen haft en finfin hjärnskakning utan den gula hyrhjälmen och som så många gånger på cykel blev hjälmen en sjukt billig livförsäkring. I övrigt är benen möra efter en finfin träningshelg som innehöll längdskidor, utförsåkning, inomhuscykling och skridskor. Plus promenader. Man ska vara seg när det är väl är måndag eller hur?

Med Jimmy i YxbackenJimmy i Yxbacken

0
Warning: printf(): Too few arguments in /storage/content/97/174097/elnadahlstrand.se/public_html/wp-content/themes/overflow/comments.php on line 34

Kommentera gärna, då blir jag glad!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Du gillar säkert också