Skidskola, pistmaskin & guldklocka till Engen!

20130126-095544.jpg Mamma coachade mig och Jimmy i längdskidandets ädla konst igår. Det var månsken, sjukt vackert och fantastiska spår vid IKHP-stugan. Jag passade på att misslyckas med kameraspexande och förevisa hur man ramlar – självklart viktigt att öva på! Mamma är grymt bra på det här med skidor och jag börjar få koll nu, och både Jimmy och jag såg ju snabba ut – alltid en bra början.

20130126-101044.jpg

Vi rundade av kvällen med bowling följt av pistmaskinsåkande – det senare var förvånansvärt roligt. Stark maskin som flyttar snö på ställen där det lutar så det hisnar i magen. Sjukt kul – och imponerande vilket jobb man lägger ned på att få Strutsabacken up and running. Att spruta snö tar tid – och att pista upp den tar en hel natt!

20130126-101154.jpg

Nu äter jag långfrukost med mamma och läser i gårdagens JP om duktiga, inspirerande Alexandra Engen som är den första cyklisten någonsin att få Jönköpingspostens guldklocka för sina fina prestationer. Grattis Alexandra!

20130126-101430.jpg

1

Kommentera gärna, då blir jag glad!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Du gillar säkert också