Förvirrad spinning i vinterskor

Jag bor i en stor väska. Och i den väskan hittade jag inga spinningskor i går eftermiddag när det var dags för spinning följt av klättring, inklusive finbesök från Karla som kom från Linköping för lite finfint Norrköpingshäng. Men, man får lösa saker ändå och i bilen låg mina vinterskor. Varma spd-skor eller gympaskor; valet var rätt lätt – bättre att vara för varm. Varm blev det, huva – men jag satt fast i pedalerna i alla fall, och lite extra svett är alltid nyttigt. Efter spinningpasset drog vi iväg till Klätterhallen, mötte upp Tobbe & Jenny och jag klättrade bättre än någonsin. Kul att utvecklas.

Vet ni förresten vad jag hittade i botten på min stora, stora väska när jag kom hem? Mina vanliga spinningskor såklart. Skönt att få skratta gott åt sig själv!

20130228-101818.jpg

0

Kommentera gärna, då blir jag glad!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Du gillar säkert också