Öppet brev till kroppskrället:

Kära kropp. Om vi inte varit förkylda på hela vintern, varför i hela fridens namn ska vi ha ont i halsen nu? Inte nu, det passar verkligen inte. Jag behöver träna mer än någonsin. Endorfiner och ett liv strukturerat efter träning är livsuppehållande åtgärd jag INTE VILL VARA UTAN. Så kom igen nu för f-n. Du får lite Kanjang och bafucin och te och värme, i gengäld jobbar du bort det halsonda ILLA KVICKT. Deal kroppen, deal? Bra.
Vänliga hälsningar, en ynklig tjej.

 

0
8 comments
  1. Sitter just på jobbet och mumsar på Strepsils av samma anledning…snart dags att gå hem och ta fram det tunga artilleriet, citronte med honung.

  2. Krya på dig! Hoppas du fått den snabbt övergående varianten som jag fick. Det blev nog bara en knapp veckas total träningsvila för mig. Även om det var en knapp vecka för mycket. Bästa medicinen: SÖMN!

Kommentera gärna, då blir jag glad!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

You May Also Like