MTB-nyhet: motionsklass på Hva Mountain!

En riktigt bra grej är att IKHP i år har motionsklass på Huskvarna Mountain den 28 april. Banan är enkel, alla som har en mtb klarar av att cykla den och man behöver varken klubbtillhörighet eller licens för att kunna vara med. Motionsklassen kör samma datum och samma plats som övriga klasser, men har en egen bana. Jag tycker att det är väldigt bra, det är ju roligt att köra lopp och alla ska ha möjligheten att utmana sig själv oavsett om man är en supersnabbis eller en fikacyklist! Dessutom tror jag att det är just sådana här saker som gör att vi kan locka fler personer till MTB-sporten. Det ska vara enkelt och roligt att cykla!

Du kan läsa mer på Huskvarna Mountains tävlingssida men även hålla dig uppdaterad genom att gilla IKHP på fejjan. Jag håller tummen för att många ska passa på att komma och känna av den fina stämningen på MTB-tävling, och såklart hoppas jag på att det blir gott om tjejer i startfållorna. Syns vi i Huskvarna den 28/4?

 

0
2 comments

Kommentera gärna, då blir jag glad!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

You May Also Like