Retroblogg: 1989 & första nummerlappen

20130326-144426.jpg

Kolla vad jag hittade i en låda när jag sorterade papper/prylar/pinaler efter flytten!  Ett fantastiskt minne tillsammans med en fantastisk vän. Sara, min första träningskompis någonsin och tillika min allra bästaste vän i hela världen. Vi har hållt ihop sedan vi var fyra någonting och träffades på ett kalas och jag vet ärligt talat inte hur jag skulle klarat ut livet utan henne. Vi var nog sju när vi började orientera tillsammans och sedan sprang vi orienteringstävlingar ihop varenda helg i många år. Jag gissar att vi är åtta-nio år på bilden och det ska springas Knattelopp i Jönköping. Nummerlappen på bilden kan dessutom tänkas vara den första nummerlappen någonsin. Undrar hur många som avverkats sedan dess? Hursomhelst, jag älskar kombon nummerlappar och vänner – och kombon på bilden har en alldeles särskild plats i mitt hjärta. <3

0

Kommentera gärna, då blir jag glad!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

You May Also Like