Köp snabba ben!

Ni som följt med ett tag vet att jag ägnade galet mycket tid åt att jaga efter snabba grabbar på fina hojjar förra säsongen. Om man vill bli bättre, snabbare, starkare och mer teknisk på mtb är det ett bra grundrecept att ta ett djupt andetag, skita i att man tror att man inte kan och jaga snabbisar så ofta tillfälle ges. En cykel jag jagade alldeles särskilt ofta är till faktiskt till salu nu ifall det är så att man letar efter något fint att rejsa runt på i vår och sommar. Förutom att den är pedantskött, supersnabb och nog aldrig har vält kan den cykla på bakhjulet och den säljs  för att ge plats åt 2013 års modell som tydligen är aaaaningen lättare eller något annat fräsigt. Tycker kanske att den här är lite coolare, blank svart logotype mot mattsvart ram – älskar effekten.  Hursomhelst, skulle väl mest tipsa om att en finfin och väl ompysslad Richmond med värstinggrejer är till salu och att  Blocketannonsen hittas här. Köp och bli snabb!

0

Kommentera gärna, då blir jag glad!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Du gillar säkert också