Den här känslan…

…längtar jag efter: att lyfta en cykel över huvudet för att man har klarat ett mål och på vägen dit haft förbannat roligt mellan alla långloppiga ups and downs, glädjekänslor och timslånga minutrar som gjort ont. Åh, vad jag längtar. Hoppas, hoppas, hoppas jag får ihop det så jag kan köra lite långlopp i år!

Cykelvasan 2012. Jag hade ont varenda meter från start till mål men klarade det ändå under fyra timmar och var nöjd och lycklig när jag hissade lånad Bianchi i luften. Den känslan längtar jag till! 

0
Warning: printf(): Too few arguments in /storage/content/97/174097/elnadahlstrand.se/public_html/wp-content/themes/overflow/comments.php on line 34

Kommentera gärna, då blir jag glad!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Du gillar säkert också