Whaaaaaa!

Bloggar från mobilen. Det gör ont! Har kört ett spinningpass och ett bodypumppass och det känns som att jag cyklat uppför allt som nämns på min flaska, och hålla iPhone är likamed mjölksyra. Trots pyttevikter och fjantbelastning. Men heeeeeeyyy, jag tränade ju, jag är INTE sjuk och det kändes bra. Nöjd ändå etc! Nu lallas det omkring med rödmosigt fejs här hemma, ska strax sätta i mig lite recovery (chokladmousse) och avsluta lång dag med att däcka i sängen. Gött!

20130418-211440.jpg

20130418-211434.jpg

0
  1. Hur går det med ljudnivån på gymmet där du kör spinning? Spelar de fortfarande så start att man måste använde öronproppar?

Kommentera gärna, då blir jag glad!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Du gillar säkert också