Träningsglädje!

Har kört styrka och stabilitet med Tobbe på gymmet ikväll. Längesedan jag tog hand om den delen av min träning ordentligt, och längesedan jag kände pepp på att göra det. Men ikväll fullkomligt bubblade jag av träningsglädje. Det var kul fastän jag inte är så stark som jag är van vid, det var roligt och peppigt hela vägen. Som jag har längtat efter den känslan. I vintras gjorde jag förresten 50 rygglyft utan att det blev så värst jobbigt, sedan tröttnade jag. Nu blev det 2 x 20 och det sved hyfsat göttigt. Bra lägeskoll liksom, och nu kör vi – nu ska jag ta hand om hela kroppen och bli stark igen! (Notera spexigt tillgjord bloggpose och cykelbränna!)

20130515-230020.jpg

20130515-230014.jpg

0

Kommentera gärna, då blir jag glad!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Du gillar säkert också