Idiotprojekt: 18 mil på fredag!

Jahaja. Tror inte det finns någon utväg eftersom jag redan nämnt det här på bloggen tidigare, min mamma har påpekat att jag pratat om det ganska länge och J har lovat att reta mig ordentligt om det inte blir av eller om jag ber någon hämta mig innan jag är framme. Jag ska cykla mellan hemma i Åby utanför Norrköping i Östergötland och hemhemma i Huskvarna vid Vättern i Småland. En sisådär 18 mil om google maps får göra jobbet med alternativet cykel iklickat. OMG. Jag kommer ju ångra detta halvvägs och tröttgråta en stund, samt hetsäta glass på bensinstation och antagligen råka ut för misär och dramatik och panik och såklart helt fantastiskt vacker cykling.

Nu måste jag:

 • Bestämma rutt
 • Försöka räkna ut hålltider
 • Ragga draghjälp (ni vill väl hänga med en bit, eller hur?)
 • Hitta någon som kan plocka med min packning till Huskvarna på fredag och hem på söndag/måndag!
 • Fundera på om jag ska cykla hem på söndag eller om jag ska smuggla cykel på tåg
 • Planera var jag ska äta/ladda mobilen
 • Dricka kaffe vid datorn eftersom jag just la min fikarast på att skriva det här blogginlägget
 • Sova och äta ordentligt hela veckan
 • Beställa sol, medvind och blå himmel tills på fredag
 • Beställa en klunga som hämtar upp mig och lägger mig på rulle med puttande hand i ryggslutet uppför Klevaliden som avslutar kalaset.

Fredagsrundan

0
 1. Det där fixar du! Ta det lite lugnare i början och ta nån paus varannan timme eller så. Väskan kan du väl skicka i förväg med Posten eller nåt. Men var beredd på att framåt kvällen är det nog bensinmackar och pizzerior som gäller för matintag.

Kommentera gärna, då blir jag glad!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Du gillar säkert också