Krångligt ska det vara!

Jahopp. Mitt bästaste bästa träningstips till folk brukar ju vara att våga tävla. Det är skitkul att tävla och man pressar sig själv lite mer än vanligt och lär sig massor. Om jag kunde skulle jag resa land och rike runt med en mountainbike och inte göra annat än att sätta nummerlapp på styret och försöka cykla fortare än mig själv tillsammans med andra fina cykelfolk. Jag har dock inte ekonomi att åka runt och  tävla just nu (samt kraschad kolfiberpärla) och därför är ju detta inte ett problem för mig egentligen. Lika bra att det kostar ännu mer så blir det riktigt glest och fint i fållorna. Morr. Spott. Fräs. Suck. (Har väl PMS och ont i huvudet och debatterar då högst omoget och okonstruktivt tjurigt) Men istället för att jag håller en lång utläggning om det så kan ni väl läsa Rytz blogg i ämnet.

0

Kommentera gärna, då blir jag glad!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Du gillar säkert också