Bli kurvigare – teknikpass på MTB

Jag vill bli ännu bättre på att cykla och har tagit tag i den panikrädsla för kurvor som infann sig när jag drog omkull i hög fart i en kurva och knäckte ramen. Jimmy och jag var borta vid IKHP-stugan häromkvällen och då la vi ut bildäck på gräsmattan och sedan zickzackade jag runt dem. Man slår sig inte så mycket om mam cyklar och välter på däck och gräs och det gick långsamt och vingligt i början men lite snabbare mot slutet.

Vi la ett däck i mitten av en triangel med tre däck – ut och runda däck i hörnet och tillbaka in och runda mittendäcket innan dags för nästa hörn. Experimentera med fart och dosering av sväng. Lägg ut pinnar ifall du inte har bildäck. Vingligt men kul och man blir definitivt kurvigare!

20130628-100331.jpg

0
Warning: printf(): Too few arguments in /storage/content/97/174097/elnadahlstrand.se/public_html/wp-content/themes/overflow/comments.php on line 34

Kommentera gärna, då blir jag glad!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Du gillar säkert också