Finaste, fulaste cykelbrännan!

Riktar hjul i cykelbränna och bikini!

Cykelbrännan, cykelbrännan, cykelbrännan. Linjerna på armar och ben. Knivskarp eller suddig? Om man umgås med cyklister får man kommentarer som “du behöver nog jobba lite på den där” ifall man solat bort den skarpa linjen på överarmen. Och när man hänger med ickecyklister ger även den suddiga övergången från solbränd till mindre solbränd, som man faktiskt är rätt nöjd med, kommentarer som “oooooj, vilken bonnabränna du har”. Jag tycker inte det är jättesnyggt men lägger inte överdrivet med tid på att få bort den, eftersom sola är tråkigt. Det jämnar ut sig när man är ute och härjar i linne eller bikini, kastar boll i vatten eller fikar i solen – en suddig övergång funkar fint för mig. Hur gör du? Aktar du dina knivskarpa cykelbrännelinjer eller cyklar du kanske i linne för att slippa? Fint eller fult?

 

0
  1. Jag har bytt från cykel till triathlon. Mycket snyggare solbrännaa. I alla fall på överkroppen Benen.. Med löpartights, calves på underbenen och sen skor utan strumpor. Mnjae..

    Ha det gott.

    1. Det verkar på kommentarer på twitter och fejjan som att det mest är killar som ömt vårdar cykelbrännan. Tjejer solar bort den på armarna och väljer shorts & kjol som döljer benen!

Kommentera gärna, då blir jag glad!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Du gillar säkert också