Dagens i-land. Cykelvasaseedningen.

Hmmmmpfffff…kikade in på Vasaloppets hemsida och hittade mig själv i startgrupp 41. Hepp – fel, fel, jag körde ju faktiskt på 3:54 förra året tänkte jag och drog i väg ett mail. Fick svar och korrigering överraskande snabbt, det uppskattar jag verkligen – de lär få en miljard seedningsmail just nu. Jag heter ju bara mitt flicknamn i efternamn numer, till skillnad mot förra året – så det hade knasat till sig och jag är uppflyttad till startled tio. Inga konstigheter (förutom att jag i smyg drömmer om ett startled med bara kvinnor så vi kan rejsa ihop).

MEN. Nu kommer dramatiken. MIA STARTAR JU I LED NIO. Nu går jag och drar något gammalt över mig en stund, jag kommer dö en för tidig död om jag ska köra in fem minuter för att komma ikapp henne. Funderar på att köra på tantcykeln och fylla cykelkorgen med kakor och ha något skojigt på pakethållaren istället. Eller så ger jag järnet i första uppförsbacken, mördar benen så in i helvete bara för att komma ikapp henne och köra några mil ihop innan jag väggar. Vad tycker ni?

Träningshäng i Lindvallen innan Cykelvasan 2013
Träningshäng i Lindvallen med underbara vännen Mia innan Cykelvasan 2013

 

0
    1. Inte en lagtävling. Men Mia och jag hade tänkt utnyttja det fantastiska med lagarbete inom cykling och dra varandra mot sub 3:30 🙂

  1. Elna, prata vänligt med “nummerlappsutdelarna” och be om att få starta i 9:e ledet.
    Finns ingen plats där så be om att få stå med mig i 7:e ledet. Jag lovar att inte snacka omkull dig denna gången 😉

    1. Vi har en lösning. Mia tar det lugnt upp för första backen, jag köttar ifatt. När jag är ifatt får jag vila på rullen och sedan kööööööör vi!

Kommentera gärna, då blir jag glad!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Du gillar säkert också