Kissa, sova, dricka…

Några timmar efter att jag skrivit om att jag skulle köra MeraLera 12-timmars på lördag låg jag nedbäddad och väntade på telefontid med läkare och igår gjorde jag egentligen inte mer än två saker. Jag sov och kissade. Sov och kissade. Sov och kissade. Eller, nej – tre saker; sov, kissade och drack sura juicer. Tranbärsjuice. Vatten med pressad citron. Litervis. Sova, kissa, dricka, sova, kissa, dricka. Den kvinnliga förbannelsen urinvägsinfektion kom och gav mig en rejäl käftsmäll. Har man fått det en gång finns det en oskriven lag som säger att man måste få det femtiotusen gånger till och jag har varit förskonad de senaste fem åren men är väl inne på nummer 712 eller så.

Idag har jag bytt sova mot jobba eftersom jag går i asociala bitar av att bara vara hemma och sova. Har dessutom bytt tranbärsjuice (socker är inte bra för urinvägsinfektion, bakterier älskar socker) mot koncentrat på tablett i ett desperat/dumdristigt försök att slippa en antibiotikakur som kommer att slå ut heeeeeeeeeeeeeeeela mitt lilla immunförsvar och resultera i förkylningsfest på nolltid. Har dessutom tagit fler än vad bipacksedeln rekommenderar och försöker att inte vara bitter men det går sådär. Känslan av att ha basunerat ut att man minsann ska cykla i 12 timmar på lördag plus känslan av att nyss varit så pigg och frisk blir summa summarum en stor besvikelse.

Fast. Jag tror fortfarande att det finns en liten chans att jag ska kunna starta på lördag. FÖRSTÅR ni hur knäpp jag är, det är knappt att jag gör det själv, men hoppet mina vänner, hoppet – är det sista som överger även mig!

 

 

20130821-132359.jpg

0
  1. Fy den lede för urinvägsinfektioner 🙁 jag hade massor innan jag fick barn, under men inte en enda gång efteråt. Peppar peppar. Minns att det vidrigt jobbigt.

    Klart du inte ska ge upp hoppet! Du kommer att kunna köra i helgen och tänkt vad mycket bra vitaminer du tryckt¨i dig och uppvätskad du är 😉

    Krya på dig.

    1. Urinvägsinfektioner och mensvärk avhjälps tydligen med att skaffa barn. Har hört det otaliga gånger av läkare, särskilt i samband med det senare. Det är ju en annan historia. Så skönt att du sluppit, det är verkligen hemskt.

      Det känns faktiskt som att jag kommer att kunna köra på lördag, ska bli jättekul!

Kommentera gärna, då blir jag glad!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Du gillar säkert också