Jag behöver ett mål

Idag när Tobbe kommenderade ned mig på marken för att göra 20 armhävningar och det kändes sisådär kul for en tanke genom huvudet. Jag behöver ett mål. Jag tränar inte mot någonting just nu, mer än att hålla mig frisk och inte bli helt försoffad även om det senare är på väldigt god väg.

Jag måste sätta mål. Men jag törs inte. Förra hösten satte jag massor av mål inför sommaren – och så föll allt pladask när sjukdomar avlöste krånglande eller trasigt material.

Jag känner mig lite piggare. Och med en kropp som är piggare och om min cykel håller ihop kanske jag törs sätta mål. Frågan är vilka mål jag ska sätta. Hur fort och vart? Vem sponsrar mig med en biljett till Craft Trans Alp eller åtminstone med en cykelkross?

Höstcykling i Glotternskogarna. Foto: Jimmy Mattsson

Höstcykling i Glotternskogarna. Foto: Jimmy Mattsson

0

Kommentera gärna, då blir jag glad!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Du gillar säkert också