Läskigt provsvar & soligt rullpass

I kategorin saker man ska försöka att inte jaga upp sig över hamnar provsvaret som kom med ett brev från läkaren på posten idag. Jag har helt normala värden gällande sköldkörtel, blodvärden och njurfunktion. Bra. Men. Ett fel har man minsann hittat i alla de där rören blod som en tålmodig BMA till slut kunde ta och jag behöver ta fler prover. Och blir remitterad vidare oavsett.

Svårt att inte jaga upp sig över det. Är tacksam över att ha vänner och J som finns och som stillar min oro, det behöver ju inte vara så farligt, vi vet ju inte än. Brevet låg på lådan när jag kom in från ett fantastiskt rullpass i höstsolen så vi piggar väl upp det hela med en bild utifrån istället för en bild på cyklande bloggerska som känner sig hyfsat orolig. Asfalt täckt av prassliga löv, solsken och höstdoft, nu måste jag lägga fokus på allt som är bra istället för oro över kansken.

photo 3

 

0

Kommentera gärna, då blir jag glad!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Du gillar säkert också