En fråga varje vardag fram till jul?!

Hörrni, jag tycker att jag är en smula tråkig just nu. Det snurrar på rätt fort omkring mig, jag har massor av projekt att ta tag i, träningstimmar som vill göras men inte blivit av och ett nyinflyttat hem att styra med. Kan ni inte hjälpa mig lite? Vad ska jag skriva om? Är det något ni vill veta? Något du undrar över?  Jag, vet – kommentera tar tid och det är en jobbig captchakod att fylla i – men man behöver inte fylla i sin epost om man vill vara anonoym. Inget är för litet, för konstigt eller för dumt.

Varför lägger man som motionär så galet mycket tid på att snöa in på cykel, vad gör hon på jobbet, träningstips, nykterheten eller onykterheten innan den, tränar hon något eller bloggar hon mest, vart är det hon flyttat och varför då? Ni vet vad ni vill läsa – hilfe, hilfe – don’t be bloody shy now – får jag ihop frågor så det räcker varje vardag fram till jul svarar jag annars skiter jag i det. Deal? Bra!

 

0
 1. Svara på lite av följande frågor:

  1. Varför rakar många cyklister sina ben? Fördelar/nackdelar?

  2. Tävlar du i triathlon också? Om inte, varför?

  3. Vad är dina mål vad gäller cyklingen?

  4. Vad är skillnaden på en cykel för 10k och en för 50k?

  5. Vad gör du om 5 år?

  6. Vill du ha barn?

 2. Alltså, nu vet jag att det varit lite tvärtom i ditt liv…! Och att det dessutom kan bli en rätt privat fråga. Men du får ju givetvis välja själv vilken nivå du vill lägga svaret på 🙂

  Hur vårdar man ett förhållande där den ena parten INTE är cykeltokig eller ens cyklar själv…?

 3. 1. Kommer du ställa upp i Mera Lera 2014?
  2. Cykelcross-satsning 2014?
  3. Nått sug efter distanspass på landsväg, säg 30+ mil?
  4. Tycker du om julen?
  5. Hur mår katterna, nån kontakt med de idag?

  Kram

 4. Jag skulle vilja höra hur det här med cykling började för dig, och en reflektion över hur det har utvecklats. För jag antar att du inte varit helt såld på cykel sedan första tramptaget när du var liten? Första gången på MTB? Första gången på racer? Har du tävlat något på landsväg (tävlings-tävlingar alltså)?

 5. 1) Varför cyklar man?
  2) Varför fortsätter man cykla trots att det går emot?
  3) Varför fortsätter man fortfarande att cykla trotts att det går emot, man har fullt upp, gammal, osv 🙂
  4) Om du bara får välja en årstid att cykla på..vilken och varför?
  5) Hur kändes det att komma “hem” igen och vad har du lärt dig/reflekterat över av din “resa”
  6) Att vara egen företagare kontra jobba för någon annan…
  7) Du fyller 73 i morgon, har en skön god hälsa således frisk och kry…du vill ge tillbaks lite till cyklingen..vad skulle du göra 🙂
  8) Helt plötsligt får ni trillingar…sälja cyklarna? Eller hur tror du ett “cykligt liv som förälder” skulle vara ? Det är ju alltid kul att försöka fundera på hur man skulle bete sig i en situation liksom …
  9) Hur tror du som kvinna att man måste förändra cyklingen för att det ska bli fler tjejer där ute som börjar cykla i grupp?
  ….

 6. nyfiken på Katjas tredje fråga med. var är dina favoritställen, vägar, stigar, caféer (förutom glass i Lekeryd givetvis) i Jönköpingsområdet?

 7. OJ vad mycket bra förslag som kommit in ovan! Jag vill ha svar på alla – NU! =) Jag är nyfiken på ditt jobb. Vad du gör och hur du hamnade i den branschen. Sen tycker jag det där med vintercykling tar emot, jag skulle vilja veta mer om vad man behöver för det och hur man klär sig och annat bra att tänka på.. eller till och börja med VARFÖR man ens gör det. 😛 Kram på dig vännen!

 8. Nu har du visserligen fått in nog med frågor, men bara för att du ska få flera att välja på:
  Om du skulle få åka på tre valfria cykelsemestrar – var skulle du åka och hur skulle du cykla i A) världen, B) Europa, C) Sverige?

Kommentera gärna, då blir jag glad!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Du gillar säkert också