Idag är en milstolpe i livet

Vet ni. Det är så mycket som ordnat sig. Jag har fått bra besked på bra besked den senaste veckan. Sådana där som gör att man växer som människa, sådana där som gör att en känsla av att vara mindre värd minskar påtagligt. När man fixar saker och växer som människa på kuppen. Den känslan. Sådana besked.

Kombinera det med att jag är nyspinnad och super-pmsig och ni har en mycket gråtmild bloggerska. Men en lycklig sådan och jag vill hålla kvar den här känslan. Komma ihåg den, känna den länge och plocka fram den när det behövs. Jag kan. Jag är värd. Jag fixar det som skruttat till sig. With a little help from my friends, i dag är en milstolpe i livet. <3

 

1

Kommentera gärna, då blir jag glad!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Du gillar säkert också