Du där!

Hej! Vet du vad? Du gör mig så himla glad!

Du som i alla ni som kommer fram och säger hej. Som hejar på mig när jag kör lopp. Som undrar hur cykeln funkar och om jag kan ge råd. Som funderar över däckstorlekar och har koll på att jag testat alla tre. Eller vilka kläder man ska ha på sig.

Du som i alla som berättar att du läser det jag skriver. Du som berättar att du tycker att det är bra. Och du som ifrågasätter något jag skrivit (fast jo – ibland blir jag ju ledsen också – men det händer som tur är sällan. De flesta av er är hyvens människor!).

Jag fick träffa många av er på Billingeracet idag. Jag fick tillochmed cykla med några av er. Och jag blir så himla glad varje gång ni mejlar eller messar – fastän jag inte alltid hinner svara så fort. Åh, vad ni gör mig glad. TACK!

Billingeracet förresten – jag hade kalasbra ben, körde på 4.11 och kom fyra och är galet, galet nöjd!

Happy chappy!

Foto: Eskil Laago

 

 

0

Kommentera gärna, då blir jag glad!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Du gillar säkert också