MTB-träning, mästerskap & motionslopp

Tre bra grejer i krokarna den här veckan: 

1. IKHP drar igång MTB-träningen efter sommarlovsuppehållet. Onsdag, 17.45 vid stora scenen uppe vid IKHP-stugan i Huskvarna. SM XCO Foto: Alexander Jangmo WiridénIKHP-kram fotad av Alexander Jangmo-Wiriden.

2. Södra Vätterbygdsmästerskap på landsvägscykel går av stapeln på torsdag. 18:00 i Byarum – en del av JKPG Cup. Läs mer här.

20140804-091540-33340301.jpg

3. Barncancertrampet går av stapeln i stan på lördag. Cykla till förmån för Barncancerfonden – Team Rynkeby Jönköping arrangerar motionsloppet, du kan efteranmäla dig på plats och välja mellan 20 och 40 kilometer. Bra grej, läs mer här.

Barncancertrampet

0

Kommentera gärna, då blir jag glad!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Du gillar säkert också