Vision Cykelköping

Min stad bubblar av engagemang, kreativitet och drivkraft kring cykling, det vet ni ju redan eftersom jag ofta skriver om vilken fantastisk plats det här är att vara cyklist på. Men vet ni vad? Det ska bli ännu bättre, och förra veckan samlades ett gäng nyckelpersoner för att prata om Vision Cykelköping. Jag kunde själv inte vara med eftersom jag var i helt fel stad och jobbade den dagen, men var tokigt glad över inbjudan och tycker det är spännande att resultatet finns på webben nu. Mängder av idéer och tankar – bokmärk och håll ett öga på www.cykelkoping.se framöver!

Cykelköping - en plats för allaDownhill. MTB. Landsväg. Cross. Jobbpendling. Lådcykling. Dirt. BMX. Cyklister i regnbågsparad – Cykelköping är en plats för alla!

0

Kommentera gärna, då blir jag glad!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

You May Also Like