Minns du soltimmarna?

Minns du soltimmarna? Minnena från i somras? Då, när vi tankade upp våra batterier och sa att det var de där dagarna som man skulle leva på hela vintern?

Nu är det dags att plocka fram sommarminnen och reserver, soltimmarna de senaste veckorna är rekordlåga och tröttheten kommer krypandes och det är gråtrist innan advent drar igång. Idag plockar jag fram en solnedgång över Vättern och dirthoj – minnet av en fantastisk sensommarkväll då jag hängde cykel i Huskvarna med mina bäste vän i hela världen och tänkte just det där – att det var en sådan kväll jag skulle kunna leva på hela vintern.

Kan inte du också plocka fram soltimmar och sommarminnen och dela? Novemberbloggosfären behöver en riktig boost! 

IMG_1903.JPG

0

Kommentera gärna, då blir jag glad!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Du gillar säkert också