Sista hjulklappstipset: skäm bort dig själv!

Klappar, klappar, klappar. Men du – har du tänkt på att det är rätt fint att skämma bort sig själv såhär i juletider? Jag måste passa på att tipsa om mina X-Kross och jag veeeet – jag har tjatat om dem innan, men de är så galet bra. Jag känner mig liksom naken utan mina och ni känner väl knappt igen mig utan eftersom de alltid är på när jag cyklar. Favoritkombon är mina gula bågar med ljusa spegelglas, men de här orangea är härliga också, bäst är nog att man kan kombinera färger och linser plättlätt. Klicka hem ett par till dig själv – du är värd det. Webbshopen hittar du på www.x-kross.se.

XKross Julklapp

XKross Christmas Tree

0

Kommentera gärna, då blir jag glad!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Du gillar säkert också