Den första dagen på en ny träningsvecka.

Oj. Måndag igen, vad fort det gick. Och för ovanlighetens skulle ville jag bara vända mig om och somna igen när min klocka ringde, fy – det var så himla tungt att gå upp.

Den här veckan då, vad gör vi med den då? Bra grejer såklart, måndag är ju alltid första dagen på en ny träningsvecka. 

Det blir två gånger morgonträning, intervaller och styrka. Vinterspinn, intervaller och distanspass står också på schemat, men vi börjar veckan med två vilodagar. Förra veckan lurade jag ihop en fullständigt ovetenskaplig träningsplanering med en mix av långsamt och snabbt, styrka och intervaller som följdes ganska bra och jag gör samma den här veckan. Det är så himla skönt att ha en träningsplanering att följa – mer fokus på annat liksom, fast helt ärligt – den här veckan är så rörig så jag kommer säkert behöva kasta om det flera gånger.

IMG_2412.JPGI slutet av veckan blir det sånt här. Distans.

IMG_2322.JPGNågra omgångar sånt här finns med i planen. Wattbike-intervaller på Olympia Court. Pow!

Jag har ju förresten lovat er några inlägg som inte riktigt dykt upp ännu. Sådana där inlägg som tar lite mer tid att skriva klart, och det kan vara lite trixigt att hitta den tiden ibland. Jobb och träning ligger ju överst på priolistan men jag gör mitt bästa och lovar att ni ska få läsa om vad man ska tänka på när man skaffat en ny cykel, några inlägg om vintercykliga aspekter och få svar på lite andra frågor – ha tålamod, det kommer. <3

 

0

Kommentera gärna, då blir jag glad!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Du gillar säkert också