Love has no labels

När jag blev kär i min fina J och han i mig vände vi uppochned på varandras världsbild och liv. Vi hade olika planer och var på olika platser i livet med olika åtaganden och förväntningar på oss. Han är tjugonågonting och jag är trettionågonting. Vi möttes av lika delar varm uppbackning och dömande reaktioner – och vi fick kämpa för vår kärlek och det gjorde emellanåt så obeskrivligt ont att det finaste jag någonsin upplevt dömdes ut för att vi inte passade in i omgivningens mall.

Det blev vi. Mot alla odds på något vis – fast ändå inte, för vår kärlek har ingen etikett och jag blev påmind om det när det dök upp en film i mitt flöde idag som fick mig att både le och gråta. Love has no labels.

0

Kommentera gärna, då blir jag glad!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Du gillar säkert också