Sveriges äldsta MTB-bana blir permanent!

Goda nyheter för alla cyklister i Jönköping, Huskvarna, Kaxholmen och resten av landet med för den delen – Sveriges äldsta MTB-bana, Vistabanan i Kaxholmen blir permanent! Vista Mountain är traditionellt årets sista MTB-tävling. Den brukar gästas av landsvägsproffs såväl som MTB-stjärnor och vi vanliga motionärer såklart, och banan som är perfekt under högsommaren är då, på hösten, oftast en härlig lerfest.

Överpepp på detta – så himla kul. Förutom att den blir permanent ska den få mer singletrack och vill man vara med och fixa är det samling vid anslagstavlan i Brunkulla den 20 april klockan 17.30. Be there!

IMG_0729.JPGEn härlig dag i somras då vi var ett gott gäng som rullade Vistabanan tillsammans. Det var torrt och snabbt och kul. Här cykelsnackas det på väg mot banans start. 

Foto MTL PhotosFrån årets omgång av Vista Mountain – då jag var ute på banan och skitade ned mig med likasinnade. Det var väl tokkul, och det var lerfight bland damerna!  Foto: M. Thorell

0

Kommentera gärna, då blir jag glad!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Du gillar säkert också