Lovely monday

Måndag, måndag, måndag. Kontorsdag. Oftast vilodag. En dag då jag försöker göra en plan för veckan som jag sedan ändå inte håller, men jag gillar att lura mig själv att jag är en planerande människa.  (HAHA, as if – den där planen håller oftast bara till hälften och är mer en inspiration till mig själv).

Men en plan för den här veckan då, ska vi ha en sådan? Hmmm…idag ska jag vila, bestämma saker och höra av mig till släkt och vänner som jagat mig per telefon i helgen när jag envist varit oanträffbart cyklandes. I morgon vill jag köra MTB med JCK om jag hinner från jobbet i tid, på onsdag vill jag träna MTB med fina IKHP-klubbisarna, på torsdag har vi tjejträning med intervaller på schemat, på fredag har jag inte en aning och helgen är så långt bort att jag inte hunnit fundera på den alls. Vi får se helt enkelt.

Huskvarna StadsparkDen här veckan vill jag göra mer sånt här. Teknikträning. Behöver det och gillar det. 

0

Kommentera gärna, då blir jag glad!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Du gillar säkert också