Bubbel och ett stopp vid Jerusalems kvarn

Jag tror jag bubblar över – jag har så mycket att berätta och jag har samlat bilder på hög. Mest bubblar jag lyckligt över att köra in mig på Scott Spark RC 700 från Sportson i Jönköping. Magi. Awesomeness. Cykellycka. Här är några bilder från ett stopp vid Jerusalems kvarn i Röttle. Samma å som rinner förbi nedanför för oss – men här är det lite mer action på Röttleån, den rytande forsen. Min pappa har förresten lagt om sticketaket på kvarnen, förra gången det begav sig, det är just nylagt igen – jag vågade knappt titta när han klättrade runt högt däruppe.

scott_spark_RC_jerusalems_kvarn-6 scott_spark_RC_jerusalems_kvarn-5 scott_spark_RC_jerusalems_kvarn-4 scott_spark_RC_jerusalems_kvarn-3 scott_spark_RC_jerusalems_kvarn

0
5 comments
  1. WoW vilken cykel du har, jag gillar också mountainbiking, men med inte den värsta cykel.

    Jag hänger lite här och läser lite mer, hoppas det är ok?

    1. Haha, ja verkligen. Han hade väl något rep om midjan farsgubben, men det vete sjutton om det hade hjälpt. Det var väldigt spännande att hälsa på honom på jobbet då, kul att få gå in i den där gamla kvarnen och kika!

  2. Pingback: röttle raster

Kommentera gärna, då blir jag glad!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

You May Also Like