HURRA för jag föreläsa på Svenska Cykelmässan: hjälp mig välja ämne!

Svenska cykelmässan

Finaste läsarna mina, vet ni vad? Idag är min första jobbdag, jag kommer att jobba deltid en period framöver och kombinera de bästa av två världar med varandra. Mammaledighet och frilansande inom kommunikation, form, illustration och influencersamarbeten, jag kombinerar alla mina ben till ett företagande jag kommer att älska.

MEN. Det jag ska berätta för er är att jag fick världens coolaste nyhet just precis nu: jag är bokad till stora scenen på Svenska Cykelmässan i Stockholm i mars, jag ska snacka bort en halvtimme både på lördagen och på söndagen den helgen. Fick just veta att det blir av och vrålade lyckligt rakt ut för mig själv här, vilken grej. SJUKT pirrigt, läskigt, utanför comfort zone och hiskeligt roligt.

Hur som helst – till grejen hör att vi ska be er om hjälp med ämne. Vad ska jag göra av min halvtimme på scen? Fokus förstås på MTB, men vad vill ni jag ska prata om? Ska jag dra en anekdot, ska jag berätta något om mig själv, förklara hur något funkar, prata kläder, prylar, pinaler, hojar eller vardagsäventyr? Vad skulle du vilja höra, vad är du nyfiken på, vad tycker du att jag ska berätta om? Kommentera eller skicka mig ett meddelande! 

Mässan förresten är den 16-18 mars och jag har blivit bokad till eftermiddagen så ni hinner träna först, du kommer kunna lyssna på mig 16.30 på lördagen och 15.30 på söndagen.

Jisses jag är helt skakis så glad blev jag över detta, det ska bli så himla, himla roligt och jag tycker det känns nästintill overkligt att jag ska få snacka på stora, stora cykelmässan. WOW, hurra, tjooooohooo – vi ses i Stockholm i mars, nu ska jag ha magpirr deluxe tills det är dags.

 

7
  1. Hej! Och vad kul! En gemensam vän/tidigare arbetskamrat berättade häromdagen just om den energi och glädje som du spred omkring dig så där har du nog en god start oavsett vilket ämne du väljer. Om jag skulle vara på plats så skulle jag gärna vilja höra just om glädjen till sporten och vad mycket den har att erbjuda alla oavsett nivå. Vidare vore det intressant med lite tips om hur man behåller sitt intresse och sin träning genom de svackor och livsförändringar som ändå sker i alla människors liv. Men framförallt – ha det kul när du föreläser, det smittar av sig!

  2. Jag kommer tyvärr inte närvara på mässan men hade gärna lyssnat på något om cykling – ekonomi och prioritering.

Kommentera gärna, då blir jag glad!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Du gillar säkert också