Måndagstankarna

Måndag. Jobbdag. Möte i stan. Ville ha idéer men de kom inte. Åkte därifrån. Fick idéer. Tusen idéer. Önskade mig en partner. En sådan där som fångar mina idéer och säger: fyfanvadbra, vi kör och som fyller på med sina idéer och tvärtom. Så jag också får säga: fyfan vad bra, det gör vi. Och så gör vi det – vi gör verklighet av idéerna.

Jag är inte bra ensam – jag behöver en partner. Eller flera. Kollegor. Sammanhang. Pepp och bollplank. Jag tror att en av mina tusen idéer var jättebra och jag ska bolla den med proffs. Och jag kanske har min partner mitt framför näsan utan att tänka på det. Det kanske är en av dem jag redan gör lite projekt ihop med. Eller, det kanske är du?

 

3
1 comment

Kommentera gärna, då blir jag glad!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

You May Also Like