Om kadens och watt, swift och puls.

Om watt, kadens, puls och swift

Hur många watt kör du? Vad har du för kadens? Hänger du inte på Swift? Vad ligger du i för pulszon?

Jag vet inte. Jag har en bit eltejp över pulsen på min klockas display. Jag har ingen utrustning som kan visa mig min watt och min kadens. Inget konto på Swift och ingen smart trainer. Just nu har jag inte ens en landsvägscykel att sätta i trainern men chefsmekanikern har fixat ett enkelt hjul som jag snabbt byter över till CX-hojen för att kunna sätta den i trainer, med skärmar och allt.

Som tur är finns det borgsskala och såpass mycket test- och wattbike har jag kört att jag har koll på hur olika kadenser är. Jag skulle jättegärna ha en coolare trainer, wattmätare och en lite lyxigare cykeldator – men jag har prioriterat annat högre och gör istället det allra bästa jag kan med det material jag har tillgång till. Och hur roligt det än vore att jobba efter watt är kroppens känsla inte att sticka under stol med.

 

19
Warning: printf(): Too few arguments in /storage/content/97/174097/elnadahlstrand.se/public_html/wp-content/themes/overflow/comments.php on line 34
  1. Hej! Bra skrivet! Tycker själv att man förenklar det väldigt när man bara förlitar sig på uppgifter/ feedback från “yttre” sensorer. /Lars W

Kommentera gärna, då blir jag glad!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Du gillar säkert också